MVC Besök

Idag har vi varit hos BM för vanlig kontroll. Nu har min mage växt enormt sen sist, förra besöket som var för två veckor sen låg Sf måttet på 30 cm och nu har det med raketfart hamnat på 34 cm! Någon som blivit större må jag tro haha. Annars så såg allt bra ut. Dock tror inte BM att vi kommer komma på nästa besök, efter allt in och ut på förlossningen så tror hon att lillan kommit ut innan dess..vi får väl se! Spännande att inte veta, här tar man dag för dag.

Egentligen skulle vi på föräldraträffen idag också, men har för ont. Och att sitta på en stol i två timmar kommer bara göra det värre så vi valde att skippa det denna gång och hoppas på att fara på nästa ist.

KOMMENTARER

ja jag hoppas att tiden går fort , man är ju så nära nu så man vill ju ogärna gå över tiden..

Ja nä sitta på en stol i 2 timmar när man har ont är ingen höjdare faktiskt , men det som de tog upp i dag var mesta delen om bilbarnstolar och dess säkerhet och att man kunde hyra dem för 600.- för 9 månader.

Sedan lite om amning , lite tips och trix där , och ja sedan var en psykolog där och pratade , eller var väl mest alla vi andra som pratade och fick ta upp vad de ville disskutera om :)

2011-02-17 // 19:46:57

fan ja kommer då ha heelt fel me datumet ja gissa haha!



sv. ja vi har ganska lika smak samma tid ;) haha

2011-02-17 // 21:43:59

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback