Förändringar

Nytt år nya möjligheter, för visst är det så. Jag har just öppnat en ny blogg och med den hoppas jag att skrivlusten kommer tillbaka.

Jag finns numera på www.pernilla.vimedbarn.se

Febriga dagar

Kan väl börja med att säga att Feburari månad inte börjar med några jubbel. Visst är det skönt att vi börjar gå mot ljusare tider och snart kan börja ta av oss plagg efter plagg men hallå, sjukdomar efter sjukdomar. Kan vi inte få vara friska någon gång? Januari månad bestod mesta dels av sjukdomar och jag har till och med börja känna mig bättre nu(tack och lov) men i lördagsnatt kom febern för lillan.
 
Idag upptäckte jag förhopplingvis vad febern sitter i, FYRA, ja ni läste rätt, FYRA nya tänder är påväg fram. Jag har länge tyckt Sofi sett lite små rolig ut utan dessa tänder, och undrat när dom ska dyka upp, för sist hon fick en tand så var hon faktiskt 18 månander. Jag hoppas dock att dom välkomnar sig fram snart. Att ha feber är inte direkt kul.. varken för hon eller oss, enda sen igår har vi suttit bänkade i soffan framför film efter film. Man blir rätt slut av att inte göra ngt. Nu idag, när äntligen sambon slutat jobbet fick jag mig äntligen frisk luft. Promenerade iväg till syster för att rensa bebis kläder och mysa lite.

Hello Februari

Tänkte passa på att uppdatera med ett inlägg medans lillans sitter road här brevid med att höra på låtar från youtube, allt från favoriterna "babblarna" till "tänk om jag hade en liten apa". Helgen har iaf börjat bra, dock inte med den där önskade sovmorgonen som jag gärna hade uppskattat - lillan ville upp redan strax över 5, men efter lite välling så låg vi iaf och drog oss till halv 8.
 
Denna helg ser jag framemot, förutom natt passen inatt då hihi! Förra helgen hade jag turen och var ledig hela, som bestod av många dejter. Vi fick dock avboka en kompisdejt då vi inte var säkra på om lillan dragit hem någon magsjuka, och att smitta andra barn är inget vi vill. Lillan verkade dock inte alls nå sjuk och det blev inge mer av det, så mot kvällen drog jag och sambon iväg på pardejt med syster och hennes sambo medans mormor pysslande om lillan. På lördag blev det även en slags dejt, med ett helt gäng tjejer. Vi drog iväg till peppe's och käkade middag och snackade på, sen drog vi vidare hem till en av dom och avslutade kvällen med spel och ännu mer prat. Super trevligt, och jag ser redan framemot nästa ♥