Sista Februari

Ny vecka och solen skiner starkt. Det är härligt att vädret håller på vända, blir nog en promenad idag bara för att. Haft en riktigt toppenhelg, hunnit med både det ena och det andra.

Middagen igår var trevlig, det serverades kyckling och ris m. grönsaker. Barnen var helt inne i mig, dom tyckte det var så facinerande att en bebis låg i min mage. När vi väl kom hem så gick jag och la mig (som vanligt) och sov till kvälls, så någon städning blev det inte. Älskling var iaf duktig av sig och tvättade medans jag sov som en stock. Idag blir det städning ist och sedan får vi se vad som händer.

Bättre sent än aldrig


Söndag

God morgon allihopa! Har just käkat frukost och ska om en lite stund hoppa in i duchen. Idag blir det en lugn dag och skönt är väl det. Vi har även blivit bjudna på middag av grannarna, skönt att slippa laga mat idag igen hehe. Skulle även behövas städas lite här hemma, iaf röja undan lite. Det blir nog dagen sysslor. Vad ska ni andra göra idag?

Dagens mage

Dagen började bra, nollgradit och skönt väder ute. Hoppas att det håller i sig! För nu vill vi väl att kylan ska avta? Det vill då jag, är less på varma jackor, mycket kläder och vinter skor. Idag har jag spenderat hela min dag med Elin, vi har pysslat med scrapbooking. Ni får se bilder imorgon på vad jag skapat. En trevlig dag kort som gott!

 

Hoppas att ni andra haft en mysig lördag!


Vecka 37

Din graviditetsvecka: 37

Mellan graviditetsvecka 37 och 40 kommer huvudet (eller stjärten vid sätesbjudning) att fixera sig i ditt bäcken. Du kommer att känna att fostrets position förändras något, och uppleva en slags tyngdkänsla ner mot underlivet.

Graviditetsledigheten börjar denna vecka. Det är viktigt att du nu använder tiden till att vila och förbereda dig inför förlossningen.

Har ni inte köpt in det ni behöver av babyutrustning är det hög tid nu. Tänk på att den minsta storleken med babykläder ofta inte blir så mycket använd, därför att babyn växer så snabbt. Om du föder en stor baby (4 kilo +), blir den minsta storleken kanske för liten.

Magen är i vägen och händerna når inte fram! Känner du dig klumpig? Du är garanterat inte den första, och inte heller den sista! Din livmoder väger nu ca 1 kg i motsats till ca 60 g, som den skulle vägt om du inte var gravid. En tröst är att vikten ofta stabiliserar sig nu mot slutet. Nattsömnen störs säkert av en aktiv krabat, täta urineringar och svårigheter med att hitta en bra sovställning.

Fostrets längd:
ca. 46 cm
Fostrets vikt:
ca. 3050 g

MINA TANKAR: Jag känner igen mig när jag sitter här och läser. Man känner sig verkligen klumpig, man kan inte röra sig hur man vill och vigheten är inget man ens ska gå in på haha.

Nattsömnen har varit en problem några veckor nu pga av mina rygg/revbens smärtor. Kan bara ligga på rygg och det är inte direkt bekvämt. Men det är bara att härda, knodden är ju snart här med oss ♥

Fredag kväll

Godkväll allihopa!! Själv vaknade man nyss, gick och la mig efter maten för att bara blunda en stund och sov lite väl länge än planerat. Jag har blivit så trött och slut nu på senaste och orkar verkligen inte göra något. Det finns så mycket som behövs göras här hemma men det kan få ta sin lilla tid.

Vad gör ni ikväll? Inge bra på tv ikväll, funderar på att sätta igång en film ist. Bättre det än att bara se sånt man inte har nå intresse för. Måste bara tipsa om en bra film vi såg igår "The next three days". Värd att se!

The final test

Uppe med tuppen idag, har inte klivit upp så här tidigt sen jag fick graviditetspenning. Klev upp kl 7, och det var faktiskt inte så farligt men nu huvva vad jag är trött. Iaf 18 frågor och 3 timmar senare blev jag klar med slutprovet. Att sitta 3 timmar med matte är inte lätt, hjärnan gick i full ös men guu vad skönt det känns att det nu är bortgjort. Nu har jag inte mer "måsten göra". Nu kan jag njuta, vila och ta det lungt tills lillknodden kommer.

Efter The final test så tog jag mig en runda på stan eftersom jag redan var där. Handlade inte smått och gott som var nödvändigt till mig. Gick även förbi Panduro hobby och handlade lite grejer till morgondagen, ska då nämligen till en vän och scrap booka lite. Ne gott folk, nu ska jag ställa mig och börja fixa med maten så det är varm och klar tills älskling kommer hem. Hoppas ni haft en trevlig fredag och får en fortsatt sådan ♥

Inspiration

Jag vill ha lite nytt här hemma, igår kväll satt jag och spanade på olika hemsidor och vart så sugen på att göra om här hemma. Förnya lite. Jag och B har pratat mycket om att göra om i sovrummet, så det kanske blir prio 1. Vem vet. Ny lampa i köket och ljustaken i vardagrummet, himla fina var dom. Har kikat på Ikeas-, Ellos- och H&Ms- hemsidor. (Bilderna är därifrån).


Att göra någon glad

Efter en hel dags plugg vart jag slut i kropp och knopp att jag gick och la mig en stund. Blev väckt till middag av sambon som stått och gjort hemmagjorda biffar, kan man vara nå sötare? Att det kan vara så enkelt att göra någon glad, att bli uppskattand och omhändertagen berör mig verkligen. Min man tar hand om mig väldigt bra, på alla sätt och vis.

Ikväll har vi tagit det lungt, fick besök och sedan bara suttit och snackat och sätt på tv. Nu blir det kvällsfika innan sängen kallar. Har ingen idé på vad jag ska äta, är inte sugen på något heller. Vilket problem, haha. Ne nu får jag gå och rota lite i skåpen och se vad jag finner.


Lilla hjärtat

Hittade en "Första boken om mig" igår. Som jag har letat och letat och precis efter denna och jag fann den! Har i flera veckor nu tänkt att göra en egen Boken om mig. Jag funderar endå på att göra en egen bok till lillan, som är lite mer speciell och personlig.


Vi mår bra


Vi mår bra. Fick lätta sammandragningar igår som höll på hela kvällen, jag vilade och tog det lugnt och tillslut somnade jag gott. Nu är jag pigg och utvilad inför dagens to do! Känns skönt.

Och herregud vad vår liten hickar, det är nästan som att ha en tickade bomb i magen haha. Det har blivit allt mer och mer nu på slutet, det är så mysigt att bara ligga och känna det. Hickar era små mycket i magen?

A walk in the sun

Godmorgon alla! Idag är jag uppe tidigt, har det senaste dagarna sovit så otroligt dålig och det har skapat extrema sovmornar. Men inatt har jag faktiskt sovit bra! Har just fått i mig lite frukost och ska snart sätta mig ner och plugga lite. Jag kanske ska gå ut och ta mig en promenad senare idag, det ser så skönt ut ute men man ska inte låta solen lura än haha. Kan vara skönt att bara komma ut en stund iaf och få lite frisk luft.



21.02.11

Sitter just nu och dricker en kopp latte. Funderar starkt på att sätta mig och försöka plugga lite, iaf läsa igenom allt. The final test är nu på fredag och jag ska då banimej klara det! Måste försöka sitta några timmar per dag fram till torsdag så allt sitter.

I morse fick jag besök av Elin och hennes dotter, vi fikade, pratade och hade det trevligt. Fick även lite leksaker som Tuva haft när hon var liten som nu min ska få använda sig av. När hon nu bestämmer sig för att leka/ta/känna på dom vill säga.


Smoothie

Ikväll har jag och sambon suttit bänkade framför tvn och sätt Big Brother, vet inte riktigt vad jag ska säga om det än. Men jag ska ge det en chans, får då se om jag kommer följa det eller ej. Till Big Brother hade vi gjort smoothie, detta recept använde vi oss utav. Mycket gott var det.

Ingredienser:
1 glas
½ banan
2 tsk kakao
1 ½ dl yoghurt vanilj
1 dl vanilj glass

Gör så här:
Skala bananen och skär i bitar. Mixa alla ingredienser till en krämig smoothie. Häll upp i glas och servera, gärna med sugrör.

Söndag

Idag har jag inte gjort något annat än att sova. Jag vaknade dock vid 10 då jag och sambon gick upp och käkade. Var fortfarande trött efter frukosten så jag gick och la mig en stund till, sov enda till 2. Måste varit helt slut i kropp och knopp, haha. Nu är jag iaf uppe, har bara tagit det lungt sen jag klev upp. Nu blir det att göra middag och sedan röja undan lite här hemma.


Lördag

Idag har det varit en sysselsatt dag för mig. Morgonen började lugn, vid lunch tid drog vi ner till stan och inhandlade lite saker som behövdes hem och till oss själva. När vi handlat klart allt gick vi till ett lunch ställe och käkade, blev lövbiff och pommes frites för mig. Riktigt gott faktiskt. For strax efter det hem till mamma och umgicks med allihopa, som vanligt huset fullt men alltid lika trevligt!

Nu sitter jag här med sambon och käkar gott och ser på tv, o det ska de forstättas med så godkväll på er alla och hoppas ni haft en bra lördag och får en fortsatt bra kväll. Bjuder på några bilder på dagens outfit och på magen såklart. Allt är från H&M.


Week 36

Din graviditetsvecka: 36

Fostret kissar ca 30 ml urin per timma i graviditetsvecka 26. Det betyder att fostervattnet tillsätts ca ½ l. urin varje dag. Detta rensas genom moderkakan som nu väger ca 500 g, är ca 20 cm, i diameter och ca 2,5 cm tjock. Fostrets hud slätas ut.

Vissa får ökad tendens till havandeskapsförgiftning mot slutet av graviditeten. Var uppmärksam på svullna anklar, stor viktökning, huvudvärk och magsmärtor. Är du orolig? Ta kontakt med barnmorska eller läkare.

På graviditetskontrollen kommer läkare/barnmorska att göra rutinmässiga undersökningar som visar om du ev. har havandeskapsförgiftning. Förstagångsföderskor har större risk för havandeskapsförgiftning.

Undrar du om förlossningen har startat? När ska jag kontakta/resa till förlossningsklinken?

Fostrets längd:
ca. 45 cm
Fostrets vikt: ca. 2900 g

Vaniljbullar


Det blev bakning som planerat och oj vilken tid det tar men gud vad gott det är. Äntligen har jag gjort ett rejält lass med vaniljbullar! Blir att frysa in de flesta och en del kommer nog att slinka ner i magen redan ikväll.

Här får ni ta del av receptet jag använde mig utav:

Ca 25 st
Ingredienser
Deg:
25 g jäst
75 g smör eller margarin
2 ½ dl mjölk
½ dl strösocker
1 krm salt
1 tsk malen kardemumma
ca 7 dl vetemjöl

Fyllning:
50 g smör eller margarin
½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker 

Pensling:
1 ägg

Garnering:
Pärlsocker

Gör så här: Smula ner jästen i en degbunke. Smält matfettet och tillsätt mjölken och låt den bli fingervarmt, 37 grader. Rör ut jästen i lite av degvätskan och tillsätt sedan resten. Tillsätt salt, socker och kardemumma och rör om. Använd gärna elvisp med degkrokar eller hushållsmaskin för att arbeta in allt vetemjöl i degen. Degen ska bli mjuk och smidig. Låt jäsa 30 minuter övertäckt.

Gör fyllningen. Rör ihop matfett, socker och kanel. Kavla ut degen till en rektangulär platta, ca 20 x 50 cm. Bred på fyllningen och rulla ihop. Skär 1 ½ cm tjocka skivor och lägg dom i bullformar med snittytan uppåt. Låt jäsa ca 30 minuter.

Vispa ihop ägget med vanlig visp och pensla försiktigt på bullarna (inte trycka hårt). Strö över pärlsocker. Grädda mitt i ugn i 225 grader i 8 – 10 minuter eller i varmluftsugn 200 grader i 10 – 12 minuter.


Good luck Charm

Natten har varit jobbig, sovit extremt dåligt men trotts det är jag inte speciellt trött. Kommer nog att blir det så småning om, får ta mig en liten power nap då! Sitter iaf bara och ta det lugnt och lyssnar på musik, en härligt start på denna fredag! Just nu sussar låten Good luck Charm genom öronen.

Idag ska jag baka bullar, har nu varit sugen på att göra det länge men har aldrig haft någon ork till det, nu ska det ske och många ska det göras. Ska även få besök av en vän idag, så ska försöka röja undan lite så det inte ser allt förjävligt ut här hemma haha. Hoppas ni andra får en fin fredag!


MVC Besök

Idag har vi varit hos BM för vanlig kontroll. Nu har min mage växt enormt sen sist, förra besöket som var för två veckor sen låg Sf måttet på 30 cm och nu har det med raketfart hamnat på 34 cm! Någon som blivit större må jag tro haha. Annars så såg allt bra ut. Dock tror inte BM att vi kommer komma på nästa besök, efter allt in och ut på förlossningen så tror hon att lillan kommit ut innan dess..vi får väl se! Spännande att inte veta, här tar man dag för dag.

Egentligen skulle vi på föräldraträffen idag också, men har för ont. Och att sitta på en stol i två timmar kommer bara göra det värre så vi valde att skippa det denna gång och hoppas på att fara på nästa ist.

30 days to go!

30 dagar kvar, alltså bara 4 veckor och 2 ynka dagar kvar till BF. Idag tänkte jag visa er lite bilder på magens resa genom veckorna som gått. Se vilka skillnader!


v. 15 och v. 23


v. 26 och v. 28


v. 30 och v. 33


och nu..v. 35


Cloetta

Sitter just nu och tar mig en (och en..) Cloetta pralin och ser på Desperate Housewives. Fick denna ljuvliga chocklad ask av sambon på alla hjärtans dag. Dom är riktigt goda och kan nästan inte sluta. Ne nu ska jag fortsätta se DH, efter en eller två avsnitt till blir det nog sängs för mig. Känner redan att mina ögon näst intill håller på att falla ner, sakta men säkert. Hoppas ni andra haft en bra onsdagskväll.


Pain

Just ätit middag, det blev en riktigt tidig middag. Idag har jag absolut inte gjort någoting speciellt, förutom att jag följde med älskling på ett ärende. Vi köpte därefter allt som fattades till lillan, nu kan vi bara koppla av och invänta hennes ankomst. När vi kom hem därifrån gick jag och la mig och vaknade för en ungefär en timme sen. Jag försöker typ sova bort min smärta men har lika ont när man vaknar, det är då typiskt. Jag får härda ut!

15.02.11

Godkväll allihopa! Hoppas ni hade en mysig dag igår med era nära och kära. Själv hade man en underbar kväll med hjärtat sitt. Kommer inte komma många dagar som man kan ställa sig och göra i ordning värsta middagen när lill tösen har kommit. Men en till ska man nog kunna göra innan.

Jag sitter här nyvaken, blev en lite för lång power nap. Idag var det egentligen tänkt att jag och några vänner skulle ner på stan, men när vi alla såg att det var -30 ute så lätt det inte lite kul att springa runt i den kylan. Det blev ist en fika hos kära syster i värme. En lång dag och smärta i ryggen och revben så var jag tvungen att lägga mig ner när jag kom hem och poff så somnade jag och vaknade nu. En tidig kväll blir det nog inte men imorgon händer inge specielt så det gör inget. Nu ska jag ta och käka lite kvällsfika och sen se en film.

Godnatt


Det blev en lyckad middag, allt smakade smaskens och efterrätten blev ett perfekt slut. Nu sitter vi bara och ser på tv och funderar på att knalla oss i sängs efter en lång och mysig dag! Tack för en mysig dag hjärtat ♥

Alla hjärtans dag

Idag som alla vet är det kärlekens dag! Blir en vanlig dag med lite extra mys och god middag med efterrätt. Snart ska jag och älskling fara och köpa det sista till det som ska tilllagas idag. Blir Lammstek m. klyftpotatis och Hallon Cheesecake till efterrätt. Kommer blir gott!

Glad alla hjärtans dag på er alla, hoppas ni får en underbar dag med era nära och kära. Ta hand om er ♥

35+1


Just nu pågår det hicka i magen ♥

Dregglisar

Bara jag som älskar Dregglisar? Tycker dom är så underbart tuffa. Igår inskaffade jag 2st som får joina samligen, kommer nog att inskaffas mer till krabaten.


Plugg hela dagen!

Har just sett klart ett avsnitt av min kära serie Desperate Housewives, såg första avsnittet av säsong 5 nyss. Det går undan här, snart har jag sett klart alla säsonger! Då blir det att se Sex and the City ist. När man inte kan göra så mycket är det bra att ha något att sysselsätta sig med.

Idag blir det en plugg dag!
Har en inlämninguppgift imorgon. Ska gå och ta mig något att käka först sen sätter jag igång att plugga järnet. Ska boka slutprovet också, känns skönt att matematiken snart är över.


Välkommen v.35

Din graviditetsvecka: 35

I graviditetsvecka 35 är fostret 44 cm långt och väger ca 2700 gram. Tänk på att det är skillnad på hur stora fostren är. Hur stor var du själv och barnets far när ni föddes? Normal längd och vikt varierar med 10 cm och i varje fall 1 kilo hos nyfödda, fullburna barn. Barnets hjärta slår med 120-160 slag i minuten. Barnets binjurar växer och producerar hormoner. Nu är lungorna nästan färdigutvecklade.

Börjar du bli trött på att vara höggravid? Hm, det var konstigt! De flesta älskar att väga 10-25 extra kilo, ha rygg- och höftsmärtor, rikliga flytningar, känna att de aldrig får tillräckligt med vila, men ändå inte kunna sova på grund av magen som är i vägen, ha förvärkar och åderbråck, vara andfådd och täppt i näsan och ganska växlande humör. Tyvärr är det inte sällan att man upplever allt detta på en gång.

Är du berusad av oxytocin? Cirka 5 veckor före förlossningen sjunker progesteroninnehållet hos dig som är gravid. Samtidigt sker en ökning av östrogen och oxytocin. Oxytocin påverkar faktiskt din personlighet i slutet av havandeskapet och förbereder dig på att bli mor. 

Fostrets längd:
ca. 44 cm
Fostrets vikt: ca. 2600 - 2700 g

MINA TANKAR: Tips på vad man som föräldrar ska packa med sig till förlossningen? Har packat klar BB väskan till bebis. Men i våran väska ligger hittills bara extra kläder. Vad har ni andra packat?

Burlesque

Efter en mysig taco middag hos mamma så avrundades kvällen hemma i soffan framför filmen Burlesque. Den var faktiskt bra, mycket dans och sång. Ni som gillar det borde se den. Nu blir det godnatt för mig! Ny dag imorgon vilket betyder nya äventyr. Sweet dreams!


Fredag

Hej allihopa! Just slagit mig till ro här i soffan och sitter och läser lite andra bloggar. Ska snart börja göra mig i ordning och bege mig ut, idag blir det att fara och storhandla. Det var ett tag sen vi storhandlade och det börjar nu se riktigt tomt ut i både kyl och frys. Ska blir skönt att få det fullt igen med massa mat!

Idag är det redan helg igen, tycker att veckodagarna bara rusar förbi. Är det bara jag som tycker det eller? Iofs så går helgen ganska snabbt förbi den också. Det gäller att ta vara på varje dag som går. Ikväll blir det dock bara att ta det lungt, som jag ändå gör. Varje dag är densamma för mig.

Hoppas ni andra får en underbar fredag

Ljuvligt


En ljuvlig mat som bestod av stekt kyckling, pommes frites och kryddig béarnaisesås slank ner till middag. Just nu är jag sugen på att baka, baka bullar. Vore inte det mumsigt? Men ikväll blir det nog inget, funderar på att göra det imorgon istället. Alltid gott att ha bullar hemma. Ikväll blir det lugnt.

10.02.11


Magen blir bara större och större
, lika så som tösen bara växer och växer. Mina jeans går knappt att knäppa längre, på så vis märker man att magen blir större, och syns gör det definintivt. Annars så är allt bra med oss, sammandragningarna kommer och går fortfarande men är verkligen inte likadant som det var förut. Vi tar helt enkelt dagarna som dom kommer.

Idag har vi varit på föräldrautbildningen och kom hem bara för ett tag sen.
Det pratades om livstil - hälsa, motion och allt sånt där. Vi gick även igenom lite avslappnings- och massage övningar/metoder. (Fick mig ett gott skratt åt en metod, men det såg verkligen roligt ut. Kunde bara inte hålla mig haha).

PS. Lagt upp en UL profilbild på inlägget "Små fingrar, småa tår". Är lite suddig men hoppas ni ser ändå.

Soooool :)


Små fingrar, småa tår.

Vaknade just från min dagliga power nap! Det är skönt att få lägga sig och vila på dagen, annars blir man helt slut direkt efter middag.

Idag har jag och pojkvännen varit och gjort en UL. Tösen bara växer och växer. Vi fick med oss några profilbilder på henne. Skulle även få en i 3D men eftersom hon låg och höll på sina småa fingrar framför ansiktet så kunde inte BM få någon bra bild så det fick vara. Synd men vad ska man göra om lillan vill ha sina händer där? Haha sötnosen :)

Bilden är lite suddig, profilbild med hennes hand över ögonen.


"Mamma, jag vill ut"

Den 4 Feb var det första besöket på förlossningen, vid 21.00 åkte vi in pga av kraftiga och återkommande sammandragningar, aktiviteter hade satts igång. Jag fick Brikanyl spruta för att lugna ner allt och nej, det blev inte så mycket bättre. Vi fick stanna för observation under natten och fick fara hem dagen efter då det lugnat sig lite.

Idag, andra besöket. Samma som sist plus smärta i magen. Efter Brikanyl sprutan fick vi dock åka hem trotts att förvärkar satts igång. Nu har allt lagt sig men har ont överallt, plus hjärtklappning och skakningar som man får av sprutan. Ligger nu bara ner i soffan och har fått i mig smärtlindring. 

Damen vill verkligen komma ut till världen nu. Om man själv får bestämma så önskar man att hon håller sig inne iaf tills v. 37 men man kan inget annat göra än att gå och vänta. Its up to her ♥

Kvällspromenad

Klev just in genom dörren efter en liten kvällspromenad med sambon. Vi gick även förbi Coop nära och handlade lite gott inför kvällen eftersom ikväll blir det mys framför tvn med film och gott gott! Blir nog att gå i sängs efter filmen, även fast jag har idag sovit mer än vanligt, tröttheten har tagit över mig till max.

Hoppas ni andra har en bra måndags kväll. 

Nya tag

Ny vecka, nya tag. Efter helgens alla bravader så har jag inte hunnit eller haft ork till att plugga någonting, men idag så blir det faktiskt att sätta sig ner en stund och plugga. Har inte ens börjat med Geometri som ska vara inlämnat och klart på fredag. Hoppas ni alla andra får en bra start på dagen och den nya veckan.


8 månader

Nu har jag gått in i vecka 34. I hela 8 månader har jag nu burit vårat barn. Vi längtar så.

Din graviditetsvecka: 34

Hickar fostret? Det är helt normalt! Du märker det genom att känna rytmiska rörelser i magen. Det kommer att fortsätta hicka en del efter födseln också.

Fostrets fot eller hand kan ibland puta ut på din mage. Genom att pressa mot foten eller handen drar barnet till sig kroppsdelen. Kanske det kort tid därefter sätter tillbaka foten av nyfikenhet. "Vad händer nu? Händer det igen? Detta var skojigt!" Tänk att du nu kan kommunicera med ditt barn! Ungefär vid denna tid fixeras de flesta foster med huvudet ner i bäckenet. "Nu vill jag snart ut!"

Din mage är tung som bly nu. Ditt barn har fått mindre plats att röra sig på, men är lika aktivt som förut.

Vissa kvinnor måste av olika orsaker föda med hjälp av planerat kejsarsnitt. Här kan du läsa om förlossning med kejsarsnitt och förbereda dig inför förlossningen.

Din mage är nu stor och fin. Kom ihåg att fotografera den!

Grattis, grattis!

Igår fick vi gäster som kom över och käkade tacos med oss, killarna for sedan ut och bowlade medans vi tjejer stannade hemma och bara myste tillsammans. Blev en tidig kväll då jag sovit dåligt det senaste nättarna och mitt järnvärde ligger dåligt till.

Vi har just gjort oss iordning och ska snart bege oss till farmor och farfar.
Farfar ska vi nämligen fira, idag är det inte riktigt hans dag men eftersom de är borta dagen hans riktiga födelsedag är så firas han idag ist. Denna dag fyller Sara min vän hela 21 år. Grattis igen tösen!

Blåbärspaj m. vaniljsås

Helg igen och fredagsmys blir det som alltid. Blåbärspajen är inne i ugnen och väntas på att bli klart, detta serveras självklart med vaniljsås. En film blir det även, vad det blir har vi inte ännu bestämt. Älskar fredagar med sambon, avkopplande och mysiga.

"150 gram margarin, 2½ dl vetemjöl, 1 dl socker, 4 dl frysta blåbär och vóla du har fått dig en smarrig paj"

03.02.11

Idag har jag spenderat hela dagen på stan med syster. Fick hem mig lite smått och gott! När Badder slutade jobba möttes vi upp och gick och lunchade tillsammans. En super trevlig dag med mycket skratt ♥


Nu har tulpanerna blivit inköpta och pryder köket fint.

Newbie

Kunde bara inte låta bli att köpa dessa söta kläder, blev kär direkt. Bodyn fick jag helt utan kostnad, då jag hade en gratis kupong på valfri body. Dom här kläder ska packas ner i BB väskan.

 


MVC

Dagen började tidig idag, vi gick ut genom dörren redan kl halv 9 då vi skulle vara hos BM kl 9. Allt gick bra där, satt för det mesta och bara pratade om allt möjligt om graviditeten. Gjorde självklart alla kontroller och sf måttet låg nu på 30, tidigare var det på 29 cm. Tog även ett blodprov, för att se om jag behöver extra järn då jag har blivit tröttare än jag tidigare varit..vi får se! 

Promenerade hem och tog oss en powernap tills vi skulle tillbaka till Familjecentralen, denna gång för att gå på föräldrautbildningen. Där fortsatte vi att prata om förlossningen och sedan pratade vi om olika bedövningar. Nu är jag trött efter den långa dagen så ikväll blir det bara lugnt framför tvn, se en film eller ett avsnitt av DH. Man får passa på att se DH medans B jobbar, han jobbar nu fram tills imorgon.

Hoppas ni andra haft en bra dag!


Far iväg till MVC nu


Sunshine

Godmorgon allihopa! Just fikat klart och ska nu gå ut i det fina vädret och möta upp syster. Spenderade hela dagen och kvällen igår med henne också, medan sambon jobbade. Det är tråkigt att vara själv ibland.


Färgade till håret igår kväll så nu ser det fint och fräscht ut.


Hello February

Nu går vi in i månad Februari och solen skiner stark idag. Det gillar vi. Är det för tidigt att säga att våren är här? Tycker iaf att våren är starkt på g, får man hoppas på om inte annat! Sitter just nu och väntar på att syster ska komma förbi och käka frukost med mig som hon gjort den senaste veckan, samtidigt som vi pluggar matematik. Igår lämnade vi in första inlämningsuppgiften och kan helt ärligt säga att det inte kändes bra, men jag håller tummarna!


weheartit.com


33+3.


Lillan har börjat gå efter mina rutiner nu märker jag. Förut var hon en natt tös, höll på som mest mot kvällstid och nattetid. Har varit lugnt ett par nätter nu och skönt är väl det, nu börjar rörelserna ist på morgonkvisten som värst och det gillar vi.

Igår var en tröttsam dag, var helt slut i kroppen även fast jag inte gjort mycket alls. Fick mycket sammandragningar och även molvärk, så redan vid halv 7 gick jag och la mig. Vaknade efter 2½ timme och somnade igen halv 3. Pigg som en mört vaknade jag idag kl 8 och sa morgon med älskling som sedan for iväg.