The end of 2010

Gott nytt år på er alla och hoppas ni får ett underbart slut på 2010 och en underbar start på 2011!!! Jag ser framemot 2011, kommer att bli mamma och saker och ting kommer att förändras till det bättre. Jag längtar så. 2011 kommer bli ett händelserikt år.

Nu ska jag kila iväg till jobbet och till middag blir det tre rätters med ett massa annat folk. När jag slutar ska jag inte bege mig hemåt utan till syster där vi ska skåla in det nya året tillsammans! Happy new years


MVC

Idag har jag varit på MVC hos BM för en vanlig kontroll. Att gick bra och såg finemang ut. Sf måttet var nu på 26 cm, så på 4 veckor har magen min växt 2.5 cm. Nästa besök blir om tre veckor och efter det så blir det ett besök varannan vecka till bf. Nu känns allting helt plötsligt så nära, har fått förlossningsplan som jag ska fylla i och ett papper om vad jag ska ta med mig till förlossningen. I slutet på Januari börjar föräldrakursen på MVC också, funderar på att gå den.

Dagens sysslor

Idag har dagen varit lugn, en skön hemma dag. Jag tog mig en lång sovmorgon enda till 12 och började senare med städning här hemma. Har nu storstädat sovrummet, hallen och köket. Skönt att få det bortgjort! Ska gå och göra lite mat nu, blir nog lasange till middag. Ska efter middagen slänga igång en tvättmarskin så jag har något att ha på mig på nyårs helgen haha. Efter mycket sysslor blir det att koppla av efter det.

Lillpyret

Lillpyret sparkar och har sig som aldrig förr, så mysigt att ligga och känna alla rörelser som hon gör. Det börjar nog bli trång inne i magen för henne, man känner och ser allt så himla tydligt nu. Jag kan inte böja mig som förut, magen har blivit så stor på senaste att det nästan känns som jag pressar henne om jag böjer mig ner haha.

Imorgon ska jag till BM på besök, då får jag se hur mycket magen har växt i cm. Sist låg Sf måttet på 23.5 cm, ska bli kul och se hur mycket som hänt och förändrats sen förra besöket. Att lyssna på lillan hjärtslag är underbart, blir så glad varje gång.

Tavlor

För någon dag sen beställde jag hem 2st tapet prover med fint motiv på som jag tänkte ha som tavlor. Ska ta mig ner till stan nästa vecka och handla in ramar åt dom. Jag hade tänkte att dessa ska äga rum i sovrummet och hallen. Har även hittat fina motivbilder som lillan ska få ha i sitt rum, dessa behöver jag också köpa ramar åt. Jag längtar tills jag skaffat ramar åt alla, tror det kommer bli jättefint!

Det här några av alla motivbilder som är åt lillan. Kommer att bli 5st bilder som ska upp i hennes rum.


Work

Vaknade för drygt en timme sen och har hunnit fått i mig lite mat i magen. Sitter just nu och ser på tv och ska snart börja göra mig i ordning för jobb. Det var kanske 2 veckor sen sist jag jobbade, har verkligen haft lång ledigt. Nu blir det 4 pass denna vecka, sen börjar nytt schema igen och hur det blir får jag se när jag kommer dit.

Kommer nog inte skriva nå mer idag/ikväll, slutar kl 9 och lär väl vara hemma vid halv 10 tiden och då blir det nog bara lugnt innan sängs. Hoppas ni andra kommer ha en bra dag!

En fartfylld dag

Mamma for nyss hem, har varit över och skannat in ett par bilder till datorn. Funderar starkt på att skanna några över några bilder på mig sen jag var liten flicka, då kanske ni får se hur jag såg ut som liten!

Tidigare idag har jag varit och kollat på mellandagsrean med syster, hittade en tröja, två tunikor och ett par jeans. Äntligen! Trodde inte jag skulle hitta en par byxor men mamma tipsade om KappAhl och där fann jag ett par. Efter det så for vi och handlade mat, det var nästan tomt inne i kylskåpet hehe.

Det har verkligen varit en fartfylld dag idag, men riktigt trevligt har det varit. Hittade världens sötaste Radio på stan, den står på plats inne i köket. Det ska bli skönt att sitta och lyssna på musik när man fikar på morgon och kväll.


Är den inte söt? Fanns rosa, grön och blå också men jag är så tråkig och tar vit färg hihi.

Mellandagsrea

Nu far jag och syster iväg på mellandagsrean, vi hoppas på att fynda mycket! Jag ska försöka få hem mig nå byxor eftersom jag äger nu bara 3st som jag anväder och resten leegings. Har letat i över en månad nu på gravid byxor men min storlek ska då alltid vara slut. Några tröjor ska jag också försöka få med mig hem. Lite spontan köp blir det nog, det blir det alltid.

Hoppas ni andra har fyndat mycket och är nöjda.

Födelsedags firande

Kom nyss hem från pappa, vi har firat hans sambo Kristina på sin födelsedag idag(som egentligen var igår). Blev bullar/kakor, tårta, kaffe och godis som en födelsedag ska servera. Har ända sen i torsdags ätit ihjäl mig på julmat och fika, detta lär väl fortsätta eftersom det är nyårs helg snart! Har inte ätit middag än, jag är fortfarande mätt efter alla gó saker men måste nog sätta igång snart så jag får riktig mat i magen.

Ikväll blir det bara lungt med sambon. Lillebror kommer kanske förbi och hälsar på, isf blir det nog en film!

REA REA REA

Igår handlade vi på rean som fanns runt om i stan och kom hem med nöjda varor. På Media Markt blev det en rakapparat åt Badder och till mig blev det Sex and the City boxen. Så jag har längtat att äga den, nu har jag bara andra Sex and the City filmen att köpa in. En foto & skanner skrivare blev det också, den är toppen bra. Bra kvalité på fotografierna, så nu kan jag äntligen sätta igång med att fylla vårat fotoalbum.

Efter allt svängande runt stan begav vi oss hem till Badders föräldrar på middag. När vi väl kom hem slog vi oss bara ner i soffan av utmattning.


Juldagen

Julen bestod av nära och kära med mycket god mat. När vi kom fram till farmor och farfar så blev det kalle ankas jul med glögg, och sedan Kan du visla Johanna. Julmat severades och det var himla gott, man får inte nog. Jag var verkligen proppmätt när jag kom hem, kunde knappt röra mig haha.

Iaf, tomten kom och knackade på vid halv 8 tiden och delade ut alla julklappar och i år "missade" jag tyvärr tomten, haha. Blev en sen kväll, spel och tomte gröt innan hemfärd. Jag var hemma runt 1 tiden och somnade på direkten.




Sjunde månaden

Går nu in i vecka 28, alltså i sjunde månaden. Kan inte förstå att jag redan är i v. 28, känns som jag nyss var liten om magen. Blir nu bara större och större för varje dag.


Merry christmas!!

Vaknade för exakt en timme sen och har inte kunnat somna om, vaknade av en dröm. Nu har även lillan börjat sparka inne i magen så lär nog inte kunna somna om. Lika bra att kliva upp kanske? Jag som ligger så skönt i sängen hehe. Tror även att det är första gången jag vaknar upp själv på julafton, sambon är på jobbet. Iaf..God Jul på er alla!!

Önskar er en God Jul

Blir en tidig kväll ikväll, det har blivit sena nätter på sistone och sömnen har varit alldeles för dålig. Så det blir att lägga sig i rimlig tid för en gångs skull. Ska gå och göra i ordning lite té nu och bara luta mig tillbaka i soffan och se ett avsnitt av DH, sen ska jag krya i sängs så jag orkar upp imorgon.

Hoppas ni alla får en God Jul med god mat och många klappar
Btw...sa jag att jag ska vara tomtemor imorgon och dela ut alla julklappar? De ni!

Dan före dan

Imorgon är det julafton, snart är den äntligen kommen. Vi har idag haft lilla julafton hos mamma eftersom vi firar julafton hos farmor och farfar med pappa. Vi kom vid tre då det bjöds på lussebullar och alladin chocklad. Vid fem tiden blev det julmat, har längtar så efter julskina med äppelmos på!

Julklappar fick jag också, av mamma och morfar. Lillan fick även sin första julklapp av sin mormor, det blev söta små kläder. Jag och B fick även en forlovningspresent av farmor och farfar i efterskott. En bra dag/kväll med mycket klappar redan!


Lillans kläder hon fick av sin mormor. Jag älskar färgen lila på bebis kläder.


Sweet dreams

Efter middagen kom H förbi en stund, blev snack och film tittande. Vi såg saw 3D och det var bra faktiskt! Ni borde se den om ni inte redan gjort det.

Just nu sitter jag och sambon och funderar på om vi ska gå och lägga oss eller inte, ingen av oss är direkt trött så en liten stund framför tv:n blir det nog sen direkt i sängs. Har inget speciellt för mig imorgon så kan ta mig en lång sovmorgon och ända hinna umgås lite med B innan han drar iväg till jobbet. Jag blir bara hem och ska sätta igång och rensa alla papper som ligger huller om buller i lägenheten, en massa arbetsintyg osv, de papper som försäkringskassan har att göra med. Lite nytta måste man göra ibland :)

V.27+4


Today is a good day

Idag har det varit en bra dag, lång sovmorgon och bara lungt. Engla kom hit vid 12 och då promenerade vi hem till Petra och gjorde i ordning lite julklappar. Mamma kom senare och skjutsade mig till babyproffset för att inhandla lite saker, det blev en skötbädd, ett myggnät osv. Ska fara iväg med älskling någon dag också och inhandla det små sakerna eftersom då behövs ingen bil. Ska även beställa hem en blöjhink, man får en grattis på babyproffet. Tycker om att handla på babyproffset, dom har allt där och till bra priser.

Jag diggar tyget på skötbädden. Så sött.

20.12.10

Väntar just nu på att äggen ska bli klara så jag och älskling kan få i oss lite kvällsfika innan natten! Hoppas på att det blir en någorlunda tidig kväll eftersom vi vänt lite på dygnet, igår vart det enda till kl 02. Trotts det så stiger jag upp tidigt och är trött på dagen och pigg på kvällen, skumt det där. Och jag behöver all sömn jag kan få, annars blir jag irriterad och gnällig.

Idag har det iaf varit en riktigt lugn dag. Först en runda på stan och sen hem, har spenderat mesta dels av dagen och kvällen på soffan och bara tittat på tv. I dag var en dag vi bara ville luta oss tillbaka och inte göra någonting. Skönt har det varit. Godkväll på er ♥

Godmorgon!

Nu drar jag och syster iväg till stan för att inhandla det sista julklapparna, när jag kommer hem ska jag slå in och he på etiketter så jag inte glömmer bort det och kommer på juldagen med omärkta klappar haha. Annars har jag inge andra ärenden på stan förutom en sväng in på FK och lämna ett papper men det går på noll tider.


Lugn söndag

Som ni ser har jag bytt bilder på headern. Kommer nog byta igen om ett litet tag men just nu får dessa duga, dom är nyare än dom andra var så det får vara så ett tag framöver. Vi ska i Januari fara till en fotograf som ska fota magen och mig och B tillsammans. Dom bilderna kommer nog att dyka upp ist!

Dagen har varit lugn. Det började med att vi städade undan lite här hemma innan hans föräldrar och bröder skulle komma på fika. Det var mycket trevligt men lite söndags besök. Efter middag så blev det övningskörning och gick bra som vanligt. Nu ska vi sätta oss ner och se en film innan vi ska krya i sängs.

Fragile

Jag har nu 90 dagar kvar av graviditeten sen är det beräknat att lillan ska komma till världen. Vi längtar så otroligt mycket, även fast det är mysigt att bara ligga och känna på alla sparkar och krumelurer som hålls på i magen. Tycker att tiden bara har sprungit förbi men nu på slutet har det börjat gå saktare, så jag passar på att njuta av graviditeten så länge den varar. Har mycket att fixa här hemma och köpa hem så jag får sysselsätta mig med det sista tiden.


Fjärde advent

Idag är det fjärde och sista advent. Om bara 5 dagar så är det julafton, det är riktigt nära det! Det sket sig med två av våra julklappar i år så imorgon måste jag och syster ner på stan och inhandla dessa, vi hade även glömt bort en person(låter hemskt, jag vet) så den måste vi också fixa. Sen måste vi bara slå in de klappar som behövs och skriva på juletiketterna.

Måste även fara hem till syster och pröva en kläning som jag eventuellt ska ha på julafton. Har ingen kläning här hemma som passar mig förtillfället eller en som ens är julig. Tur att man kan låna av varandra :)

Hoppas ni alla har haft en underbar vecka och en trevlig helg.

Mys & film

Efter bowlingen begav sig alla hem till sig. Väl här hemma så kröp vi ner i soffan och bara myste. Vi gjorde té med kardemumma smak, mycket gott så här på julen! Vi såg Narnia som gick på tv och bytte sedan till Grinchen när den började, rolig julfilm. Yttligare en film blev det efter det, haha ja, galet mycket film ikväll men det är alltid uppskattat när det är nå bra som visas.

Nu börjar klockan bli mycket. Blir att krya ner i sängs alldeles strax så man orkar morgondagen. Badders föräldrar ska komma förbi och vi måste hinna städa upp lite innan dess, lite smått stöckigt här hemma hehe. Godnatt på er!

Bowling

Lite bilder från bowlingen ikväll med syskonen och killen, en mycket trevlig kväll.
Efter en timmes bowling blev allas magar hungriga, då blev det käk och sen hemgång.


 

Ps. Har lagt upp bilder från Englas uppvisning, det finns på inlägget "Today" :)


Vecka 27

Barnet:
Öpnnar ögonen.

Vid det här laget ser bebisen ut som en tunnare, mindre, rödare version av hur hon eller han kommer att se ut vid födseln. Om du skulle föda den här veckan skulle barnets överlevnadschanser vara mycket goda; 86 procent av alla barn som föds i vecka 26 överlever. Även om bebisens kropp inte har mognat helt ännu, så har hon eller han allt som krävs för att överleva på utsidan.

Nu öppnar bebisen sina ögon. Barnet kan se skillnad på ljus och mörker, öppna och stänga ögonen och titta åt olika håll. Det övar sina ögonmuskler.


Den lilla foten är hela fyra centimeter lång.


Mamma:

Din sista trimester.

Ja, sista trimestern och sista fasen av graviditeten börjar nu!


Revben, mellangärde och mage börjar att tryckas ihop. Den tunga magen gör att det blir jobbigare för ryggen. Nästan hälften av alla gravida kvinnor har ont i ryggen någon gång under graviditeten, och i just den här veckan får många ont. Stretcha ryggen, det hjälper. Ta ett varmt bad. Ömma ryggmuskler behöver lite försiktig massage. Någon i din närhet kanske skulle kunna vara så snäll och uppfylla den lilla önskningen? Lön för mödan, är ett bra argument för den tjänsten.


Today

Det var riktigt trevligt att titta på när lillasysters dagis sjöng för nära och kära. Efter alla sånger så blev det fika, lussebullar och pepparkakor såklart. Efter fikat så for jag hem och tog med mig sambon till mamma där vi blev bjudna på middag. En trevlig dag och kväll, och nu sitter jag här alldeles slut och ska nu krypa ner i sängs för imorgon väntar bowling med syskonen!


Lilla du där inne..


Izabelle på besök

Sitter just nu och tittar på bolibompa med Izabelle. När Petra kommer tillbaka så blir det att göra sig iordning för vid 2 tiden blir det att titta på Lucia. Engla och hennes dagis ska nämligen sjunga för alla föräldrar och släktingar.


Gosedjur

Lillans första gosedjur. Så mjuk och fin att jag inte kunde motstå att köpa den.


En dag hos syster

Har just sett klart DH, nu har dom säsongsuppehåll enda till våren. Nu kan jag i lugn och ro titta på det gamla avsnitten utan att blanda ihop.

Iaf, tidigare idag har jag varit hos Petra. Bjöds på middag och vi fixade lite med julklapparna, bara en kvar nu! Vi ska ner till stan imorgon, kanske hittar man den sista där? Det får man hoppas. Blir annars bara lite små shopping.


Ser ni skillnaden?

Vilken skillnad va? Känns som magen växer bara för dag för dag nu.


v.15 och v.26

14.12.10

Igår blev en lugn dag med älsklingen, till middag gjorde vi friterad kyckling m. mango och potatis sallad. Riktigt gott blev det. Efter det så spelande vi lite, vi spelade poker och lite kort spel och självklart vann man. Jag bluffade på bra och hade tur såklart ;) Sen blev det gott till kvällen medans vi bara tittade på tv.

Ska nu göra min iordning och fara iväg till Petra och umgås.


Mirakel

Under mitt hjärta nu
finns en liten du

Liten näsa och små tår
tickande hjärta och fjunigt hår

På U.L vi fick en bild
du var det vackraste vi sett

Din far på min mage lägger en hand
för att med dig knyta ett band

Tänk när du är i vår famn
och vi får ge dig ditt nya namn

Så gränslös vår kärlek är
till dig jag i magen bär

 


Lucia

Idag är det lucia. Vaknade kl 7 imorse och var super pigg, beror nog på att jag klivit upp rätt tidigt det senaste dagarna. Men klev inte upp för det utan försökte somna om igen, vilket jag gjorde. Det är skönt med sovmorgon.

Sitter just nu och fikar framför tvn och funderar vad jag ska ta och hitta på idag. Men det blir nog inget speciellt, en lugn dag med älskling eftersom vi inte umgåtts så mycket det senaste dagarna. Blir mysigt ♥


Helgen

Jag har som sagt jobbat hela helgen, har inte haft tid att göra något annat känns det som. Igår när jag kom hem hade jag ingen ork att göra nått, blev bums i sängs ist. Har med jobbet hunnit med bowling iaf, hur kul är inte det? Det var verkligen längesen jag spelade. Kände mig inte så proffsig igår, hade det absolut lättaste kloten men när man själv har ett klot i magen så blir man inte så smidig att bowla haha.

I helgen hade jag, syster, lillbröderna och killen min tänkt dra ner och ta oss en bowling match. Det blir vår pressent till Mats som för nån vecka sen fyllde år. Ser framemot det.


Tredje advent

Redan tredje advent. Nu är det 1 vecka och 5 dagar kvar till julafton. Längtar till jul, det ska bli mysigt. Blir att spendera julafton hos farmor och farfar, som vi brukar. I veckan ska vi fixa det sista julklapparna, bara 2 kvar. Sen kan man lägga allt åt sidan och bara invänta julen.

Sitter just nu på jobbet, sista passet innan ledighet (enda till den 23 är jag ledig). Efter de passet har jag bara en jobbig helg kvar, sen blir det inge mer jobb för min del. Längtar tills jag bara ska gå hemma och ta det lugnt. Jag har jobbat sen jag tog studenten och aldrig riktigt varit ledig, jag kommer nog blir smått rastlös men att det kommer blir otroligt skönt kan jag inte säga att det inte kommer bli.

Hoppas ni alla får en underbar tredje advent


Desperate Housewives

Har nu sett klart hela säsong 1 av Desperate Housewives. Nästa vecka blir det nog att sätta igång med andra säsongen eftersom jag jobbar hela helgen, har då inte tid för att titta på det. DH är så bra!

Hundrade dagen

Nu har jag kommit till den hundrade dagen, vi har bara 100 dagar kvar till vår liten är beräknad. Det är alltså 14 veckor och 2 dagar kvar. Tiden går så himla fort, jag kan inte begripa att nu på lördag är jag inne på vecka 26. Börjar känna mig lite smått stressad, har så mycket kvar att fixa till det kommande barnet. Även fast vi har en hel del så är det en hel del som fattas. Blir nog att fara på min lediga vecka och handla lite.

På måndag ska jag iaf till försäkringskassan och lämna in lite intyg om arbeten och även havandeskap ansökning. Vilket jag nästan är hundra procent säker på att jag kommer att få.

Just a little bit better

Igår blev en krya på dag för mig. B kom hem och var gullig och fixade med tvätten medans jag bara vilade. Det blev köttsoppa till middag, té efter det och senare på kvällen ett varmt bad. Idag sov jag enda till kl 12 och känner mig faktiskt piggare, dock har jag nästan ingen röst men haha.

Ska snart börja göra mig iordning för att fara till sjukgymnasten. Vad som kommer att hända där har jag faktiskt ingen aning om, jag hoppas jag iaf får nå bra råd och stöd för min foglossning!

Sjuk

Jag har gått och blivit förskyld, snuvig. Jättejobbigt, jag känner mig så hängig, det har bara blivit värre och värre. Nu på min lediga dag ska jag bara vara hemma och krya på mig, dricka té och se på DH. Längtar tills älskling kommer hem så han kan ta hand om mig hehe!

Om jag inte blir frisk innan torsdag så måste jag nästan sjukskriva mig i helgen, det är jobbigt att vara både sjuk och gravid. Jag har ingen bra sömn eftersom lillan rör sig hejvilt i magen, jag måste på toa minst 1 gng/natt, har halsbränna och nu förskyld. Vilken kombination.

Wonderful


Lillan rör sig som aldrig förr, det är hårda och tydliga sparkar nu. Jag kan nu se genom att bara titta på magen hennes rörelser. Hur underbart är inte det!

Jobb, jobb

Sitter just nu på jobbet, började kl 07 imorse och slutar inte förns kl 21 ikväll :| Kommer att slänga mig direkt i sängs när jag kommer hem. Det ända jag längtar efter är att få sova, sova, sova. Imorgon är en ny vecka men jobbar 5 av 7 dagar då, jobbigt. Jag ska egentligen inte klaga, det kommande två veckorna efter det är det bara 1 enda pass som står på schemat för mig!

Hoppas ni andra har/haft en underbar söndag och haft en toppen helg
Och juste..andra advent idag, glöm inte och tända det andra ljuset.

041210

Som vanligt blev det en lång sovmorgon idag. La mig ner i soffan och kollade på ett DH avsnitt tills B vaknade till liv, vi gjorde då iordning oss och drog till mamma på middag. Det blev fläskfile på menyn. Skönt att slippa laga mat idag, att bli bjuden är aldrig fel.

En tidig natt blir det ikväll, upp halv 6 imorgon och dra iväg till jobbet. Varit ledig alldeles för länge nu, känns som jag redan gått på ledighet haha.


Årets julbild


Lillasyster Engla och Systersdotter Izabelle


Vecka 25

Barnet:
Barnets skelett hårdnar.

 

800 gram och 27 cm lång från huvud till stjärt. Barnet har fullt funktionsdug-liga händer och fingrarna har nagla. Dygnsrytmen är mer tydlig.

 

Barnet har perioder då det är vaket och det sover på mer bestämda tider. Skelettet fortsätter att hårdna.


Mamman:
Den tredje trimestern.

 

En del kvinnor kanske har lättare att få kramper i vaderna? Kanske blir du ofta kissnödig? Nu beror det på att livmoderns tyngd och barnet trycker ner på urinblåsan. Gravida kvinnor får lättare urinvägsinfektion än när de inte väntar barn. Tillhör du dem som har haft återkommande urinvägsinfektio-ner bör du vara extra uppmärksam på eventuella symptom som sveda och trängningar när du kissar. Drick rikligt, gärna vatten med citron eller tranbär i, för att förebygga nya besvär.

 

Runt vecka 25 går de festa gravida kvinnor till barnmorskan för en kontroll. Nu börjar mätningen av livmoderns tillväxt. Med ett måttband mäter barnmorskan måttet mellan blygdbenet, symfysen och livmoderns övre kant, fundus. Det så kallade SF-måttet ritas in på en kurva. Normalvärdet ligger ungefär på 23 cm plus eller minus några centimeter. Det spelar inte så stor roll hur just ditt mått är. Det viktiga är att måttet följer sin egen kurva utan några dramatiska av-vikelser uppåt eller nedåt.


Nya bilder?

Skulle jättegärna vilja byta ut mina bilder på headern. Till ett par lite nyare bilder. Bilden på magen är 1½ månad gammal och magen min har växt en del sen dess hihi! Bilden på mig och killen är från i somras, hehe i know. Ska försöka ta någon ny bilder på magen och mig och killen så det blir lite uppdatering. Ultraljudsbilden kommer att vara kvar, tycker så himla mycket om den bilden(det är ju som sagt lilltösen våran).


Fredag

Nu har veckan nästan gått mot sitt slut, det är redan helg och snart ny vecka. Den här veckan har gått otroligt fort. Klev upp för bara ett litet tag sen, satt uppe alldeles förlänge igår och tittade på Desperate Housewives. Ska se om alla säsonger hade jag tänkt, även fast man minns mycket har man glömt bort en hel del! Är nu mitt i säsong 1 och den är jag nog klar med om någon dag bara, hehe. Innan jag kom hem så var jag hos syster, spenderade dagen och kvällen där.

Just nu är älskling på jobbet och när han kommer hem blir det att kila iväg och handla mat, börjar se tomt ut i kyl och frys! Annars ikväll blir det bara fredags mys, idol osv.

Today

Godmorgon! Haft en skön sovmorgon, vaknade vid 11 tiden och sitter just nu och fikar lite. Dagens planer är idag att besöka MVC för vanlig koll hos BM, vikt, sf mått, hjärtljud, blodtryck osv. Efter det blir det att umgås med Elin och Petra.

Tunikan inhandlades igår från H&M.

 

UPDATE: Allt såg kanon bra ut hos BM. Sf måttet har nu gått från 18 cm till 23.5 cm på 5v.


En massa mys

Igår vid halv 4 tiden slocknade bara våran tv, vi orkade inte leta efter nå fel så vi lutade oss bara tillbaka och tittade på en massa filmer hela kvällen lång. Senare på kvällen när jag kollade VK sidan såg jag rubriken "Stort kabelavbrott i Umeå". Ja, då är väl vi en av dom som drabbats av det..haha

I vilket fall..tvn är inte helt back on track, en massa brus! Hoppas det fixar sig idag.