20 månader ♥

Anvd strl. 86/92
Växtperiod, har värk i armar och ben.
Vill gå i trappan upp själv, genom att hålla mamma i handen.
Ska vara med och hjälpa, hjälpa städa, hjälpa vika tvätt, hjälpa och tömma diskmaskinen osv.
Sova med kaninerna, hennes numera favorit snuttisar.
Haft vattkoppor.
Har förstått sig på pusselläggning bättre nu, hon är riktigt duktig.
Gillar att titta på låtar på datorn. "Babblarna" och "Lollo och Bernie" är favoriterna. 

Snuttis

Sofi har på senaste tid blivit ett snuttis barn. Hon har aldrig varit någon som sover med gosedjur, förns nu. Hon ska ha med dom överallt - sina två favorit kaniner. Dom är dom bästa att kramas, pussas o mysa med.

Eftersom Sofi även alltid kommer till oss under natten, måste ju även kaninerna göra det. Men att vakna med en kanin bakom ryggen, under huvudet är inte så skönt haha. Men oj, så hon älskar dessa två. Man kan inget annat än le <3


Im loving it.


Jag älskar att vara på busplaneten, just för att man verkligen leker med sitt/sina barn. Man åker rushkana, man kastar bollarna i bollhavet o kryper under o över alla möjliga hinder. Jobbigt är vad det är, det är nästan lik ett träningspass men skoj. Idag hade vi även turen att alla barn hade tagit med sig sitt bästa humör. Dagen slutade med ett besök på Big Boy.

Tack, tack och åter tack för denna underbara dag tjejer <3

Chokladtryfflar


Åh, så himmelsgott chokladtryfflar är. Jag fick mig en idé i torsdags att testa göra dessa bara för att, o vips stod de redo för att bjuda våra gäster på. Jag gjorde orginal receptet, nästa gång testar jag med någon smak. Ljuvligt, enkelt och gott.

Veckan leder mot sitt slut

Veckan och helgen börjar nu leda mot sitt slut. Har jobbhelg i helgen o saknar min familj så otroligt mycket, det är inte kul att vara ifrån dom så mycket, speciellt Sofi. Under helgen har jag enbart träffat henne 1 timme under lördagen. För att nu ta igen all missad tid ska vi imorgon ta ledigt från förskolan och umgås med vänner. Lek och bus är vad som står på schemat hela dagen lång.

Idag missar jag även farsdags firandet, som i vanlig ordning brukar firas hos farmor och farfar. Jag hann iaf lämna sambon packet på köksbordet imorse innan jag smet iväg. Det var ett packet från Sofi. Min pappa får sitt packet levererat via sambon. Jag önskar dock att jag var där, med resten av familjen. Men det kommer fler gånger. Hoppas ni andra tar hand om era sambos/pappor, hihi!

Nytt och fint.

Eftersom det var ett himla tag sen jag skrev här sist kanske jag ska börja med en liten uppdatering av vad vi sysslat med. Nu vet ni ju alla, om ni läst inlägget innan att Sofi haft vattkoppor. Vi håller annars på med att renovera köket eller renovera var hon att ta i lite, vi håller på att tapettsera om. Jag har glömt o ta en före bild men ni ska såklart få se resultatet när vi helt är klart. Väntar själv med spänning. I onsdag var jag en sväng på IKEA med ett gäng tjejer och shoppade, vart ett nytt vardagsrumsbord, handfatsskåp, saker till kontoret, kökssaker och julklappar till dottern. Som vanligt kommer man hem med världens största leende, och är så nöjd med inköpen. När det sedan kommer till att bygga ihop allt man köpt vill man bara slänga ut dom med huvudet före - är en annan femma, tills resultatet visar sig.
 

Vattkoppor, check.

Efter nästan en vecka av vattkoppor är Sofi nu bättre, frisk alltså. Vi vaknade idag av att alla blåsor torkat ut. Nätterna, eller rättare sagt kvällarna har bestått av att pudra in henne i potatismjöl - så att kliandet ska avstå, har fungerat bra. Det som mindre fungerat bra med att nu försöka få henne att sluta klösa bort sina fina skorpor. Hon bli så arg, rent av skriker då mamma eller/och pappa tar bort handen och försöker få henne på andra tankar, för dessa skorpor ska tamef*n bort enligt henne, haha. Tur hon är söt, skrattandes som skrikandes.
 
Annars tycker jag inte vattkoppor var en sån stor grej, första dagarna då hon hade feber var nog det jobbigaste, sen har vi haft samma tjej som vi alltid brukar ha. Att ha fått vattkoppor ur världen anser jag är lika bra, trotts att vi ej vet vart det kom ifrån. Nu ser vi ist "framemot" nästa sjukdom som kommer.