4 månader ♥

Sofi har de senaste nätterna vaknat kring halv 5 och hållt på böka i minst två timmar innan hon kommer till ro igen för att sova. Inatt vaknade hon halv 1 och höll på att böka till halv 3 innan hon somnade och sedan halv 7 till halv 8. Något trött man varit på det senaste dagarna, man kliver jämt upp med tunga ben. Jag hoppas att detta bara är någon tillfälligt. Även att somna på dagarna har varit lite si så där. Det är väl magen som är och spökar för henne.

Sen får vi ju inte glömma att idag blir Sofi 4 månader! Man märker att hon blivit stor. Inte nog med att hon börjat få smak portioner, utan vi har till och med ändrat bältes annordningen på bilbarnsstolen och tagit bort sittdynan.

Har börjat med smakportioner, hittills har hon fått suga/slickat på vindruvor, vattenmelon, äpple, gurka, annanas, honungsmelon och ätit i portioner potatis och katrinplommon/päron. Nästa portion blir morot.
Hon har upptäckt sina fötter. Kan sitta och pilla och granska dom.
Vänt sin från mage till rygg.
Använder strl 62/68.
Sitter mer stadigare och orkar hålla upp huvudet längre stunder när hon ligger på magläge.
Börjar förstå sig på det där med händerna, hon strääääcker sig och tar tag i saker med ibland är det kämpigt, det tar sin tid men tillslut lyckas hon och om inte blir hon frustrerad och arg.
Tycker om när mamma/pappa läser för henne, att höra våra röster och se alla former och färger är ju såå intresant.
Blivit kittlig, under armarna, fötterna och lite smått på magen.
Nyfikenheten förtsätter som förr, det ska kollas åt alla håll samtidigt!
Hon är envis, bestämd och glad flicka. Precis som mamma uppidagen när det kommer till envisheten.

KOMMENTARER

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback