Tittar nyfiken ut

När vi igår var på väg hem till Catta hade det just börjat klarna upp. Sofi satt med regnskyddet på vagnen och hörde det dugga lite. Hon är nyfiken så nånting! Vi hade en riktigt trevlig dag hemma hos Catta och lillkillen Neo, väl där var hon också super nyfiken och kikade runt över allt med sina ögon små. När vi kom hem fick lillan sitta i gåstolen medan vi lagade maten och vips så började hon gå framåt (!) hon som alltid bara gått bakåt. Kanske var det Neo som visade hur man egentligen skulle göra? Han själv fort runt som en racer bil! Haha. Söta ungar.

Idag har vi återigen varit och träffat bäbisar och mammor. Tycker babycafét är super mysigt. Man känner sig alltid så välkommen. Som vanligt avslutades cafét med sång. Sofi är helt tokig i "mormors lilla kråka". Har ikväll sjungigt och stojat till den tills hon stupa! En trött och förskyld tjej somnade bara på nån sekund. Blir nog att vara hemma och kurera imorgon. Tänk att hon bara helt plötsling blev hostig och snorig, det var rinner..

O, vi får inte glömma. Sofi har än en gång blivit kusin detta år. Denna gång åt en liten, liten flicka på bara några hundra gram tittade fram i början på veckan för att hälsa sig välkommen till världen! Sofi fick dock inte följa med in när vi kikade på underverket utan hon får vänta helt enkelt. "Den som väntar på nå gott väntar aldrig förlänge"

KOMMENTARER

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback