Babycafé

Idag som alla andra onsdagar blev det självklart en dag på ÖF med alla mammor och barn. Det har verkligen blivit super skoj att fara dit då det har börjat komma dit fler. Sofi var glad dagen igenom och efter sång somnade hon likaså alla andra barn i våra famnar. Öppna förskolan tar verkligen på krafterna, inte bara på Sofis utan jag var också helt slut. Imorgon blir det även ett besök på ÖF, fast då på församlingsgården. Första gången jag ska dit och kika och det kommer nog vara lika skoj! Sofi kommer iaf att tycka det.

Sofi har även idag fått en 6 månaders present av sin käre vän William. Hon har redan lyckats få sig en kille efter sig! Hihi. Dom kommer ha så skoj när de börjar leka med varandra. Nu är det leenden och snegling på varandra som gäller. Underbara barn!

Nu har B sprunigt iväg för att handla något gott inför kvällen, sen blir det natten (skulle lätt kunna gå och sova nu!) och ladda batterierna inför en hel dag imorgon. Först stan med kära syster Petra och sen ÖF och hemma väntar tvätten på att bli tvättad. Godkväll.

KOMMENTARER

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback